Allergie informatie: Bamisoep uit Hue
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram ossenstaart in stukken
- 750 gram runderschenkel
- 2 stengels sereh, in stukken
- 3 eetlepels nuoc mam
- 1 theelepel vijfkruidenpoeder
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 150 gram runderlende
- 150 gram varkenshaas
- 500 gram rijstmie, beetgaar
- 125 gram taugeh
- 4 takjes basilicum
- 4 takjes verse munt
- 4 takjes koriander
- 4 theelepels sambal trassi
- 4 stuks verse rode peper, in ringen
- 1 stuks limoen, in kwarten
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Aardappelen uit de oven
Met aardappelen, rozemarijn en knoflook uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - christy
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Bamisoep uit hue
- Allergieen informatie