Allergie informatie: Bami Goreng (Thais)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kipfilet, in reepjes
- 250 gram rijstmie
- 250 gram gemengde groenten in reepjes/stukjes/schijfjes
- 1 stuk kleine ui, in reepjes
- 2 stuks lenteuien, in stukjes van 3cm
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 kopjes basilicumblad
- 2 stuks lombok, in ringetjes
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 3 eetlepels arachideolie
- 0,5 kopje water
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 eetlepels nam pla of nuoc mam
- 1 eetlepel ketjap manis
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kai phad Kaphrao
Met kipfilet, rode peper en groene peper uit Thailand
4 porties - 5 minuten
Hoofdgerechten - Amorfati
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Bami goreng (thais)
- Allergieen informatie