Allergie informatie: Bami a la Jelle
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak mie
- diversen groenten (wortel, broccoli, prei, bloemkool, boontjes, ui, champignons enz... ik gebruik wat er over is of voorhanden)
- 600 gram kip, varken of vis (wat je lekker vind)
- saus:
- beetje olie (2 a 3 eetlepels)
- 4 teentjes knoflook
- stukje gemberwortel
- 1 rode peper
- 2 groene pepers
- 3 deciliter water
- 4 eetlepels ketjap
- 2 bouillonblokjes, verkruimeld
- 2 eetlepels azijn (of zure wijn)
- 1 eetlepel rietsuiker
- 3 eetlepels sherry (of witte rum)
- 1 theelepel ve-tsin
- 2 theelepels maizena
Meer Recepten
- Bamisoep
Met groentesoep en koude bam uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Soepen - logge067 - Zuurkool met kalkoen
Met kalkoenfilet, zuurkool en uien uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Roerbakgerechten - ina-v - Thaise bami (familiegerecht)
Met bami, nasi- bamivlees, prei uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - aafie26 - Bami met pangasiusefilet
Met bami, pangasiusfilet en bamigroenten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - kokjee - Bami met zuurkool
Met zuurkool, bami en kipfilet uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Miegerechten - eppientje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Bami a la jelle
- Allergieen informatie