-
Heerlijke stoofpot. Verrassend van smaak door de zoetigheid en pittige touch. Aanrader!
Monique gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik had de hoeveelheid dadels en vijgen al aangepast maar vind de stoofpot veel te zoet! Daardoor heel zwaar eten. Jammer!
Els gaf dit recept 1/5 sterren
-
Olijven kunnen er natuurlijk ook bij. Ik zou gaan voor pitloze zwarte. Komijn een flinke theelepel, basterdsuiker 2 eetlepels, kaneel een vleugje. In Marokko wordt trouwens gewoon alcohol gebruikt, net als in Turkije. Alleen strenge moslims doen hier niet aan mee.
-
Wat zijn de hoeveelheden van komijn, basterdsuiker en kaneel die toegevoegd moeten worden?
Olijven, zwart of groen?
Lijkt me overigens wel een heerlijk recept.
Anita gaf dit recept 5/5 sterren
-
Voor de smaak. Alcohol vervliegt, dus geen probleem.
JC gaf dit recept 5/5 sterren
-
Als het een marokaanse gerecht is, waarom komt er rode Wijn in voor?
Kat gaf dit recept 5/5 sterren