Allergie informatie: Macaroni uit Nederlands-Indië
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram magere hamlappen in reepjes
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 fijngesneden ui
- 1 theelepel laos
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 stuks ontpitte peper in ringetjes
- 0,5 theelepel sereh
- 2 theelepel sesamolie
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 prei in ringen
- 1 wortel in dunne plakjes
- 3 eetlepel gesneden selderijgroen
- 250 gram macaroni
- 2 eetlepels plantaardige olie
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Macaroni uit nederlands-indië
- Allergieen informatie