Allergie informatie: Zoete bataat-dahl
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 1 lombok (rode peper)
- 4 theelepel currykruiden
- 160 gram groene linzen
- 400 gram knolselderij
- 400 gram bataat (zoete aardappel) en/of koolraap (als je dat over hebt)
- 3 tomaten (of blikje tomatenblokjes)
- 5 takjes tijm
- 2 liter kipbouillon
- olijfolie
- peper & zout
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Zoete bataat-dahl
- Allergieen informatie