Allergie informatie: Warme soep voor koude dagen
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram rijpe trostomaten
- 25 gram biologische groentebouillon (Vetara)
- 1 potje pastasaus (350 gram, Ah-excellent)
- 1 theelepel ras-el hanout
- 0,5 theelepel kummel (karweizaad)
- 1 theelepel gedroogde majoraan
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 koffielepel zoet paprikapoeder
- 1 sjalot (ca. 50 gram)
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 Tivallworstjes (5-pack)
- 50 gram fijne krulvermicelli (Honig)
- 0,5 bol verse knoflook
- 1 klein potje pesto (Ah-excellent)
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Warme soep voor koude dagen
- Allergieen informatie