Allergie informatie: Vissoep met zalm en knolselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien, gesnipperd
- 1 knolselderij, in kleine stukjes
- 4 gekookte aardappelen, in stukjes
- 2 eetlepels olie
- 1,5 liter visbouillon
- zout
- peper
- 4 ontvelde tomaten uit een blik
- ca. 1 kilo gekookte zalm
- eventueel peterselie of bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Vissoep met zalm en knolselderij
- Allergieen informatie