Allergie informatie: Uiensoep uit de Romertopf
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter groentebouillon (vegetarisch)
- 250 gram witte uien
- 250 gram rode uien
- 2 knoflooktenen, ongesneden
- 1 eetlepel provencaalse kruiden
- 1 theelepel paprikapoeder (hot)
- 1 laurierblad
- 1 theelepel Ras-el-Hanout
- 1 theelepel kerriepoeder (zoet)
- 3 eetlepels boter
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 koffielepel ahornsiroop
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Uiensoep uit de romertopf
- Allergieen informatie