Allergie informatie: Soto Ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 teentjes knoflook, geperst
- 3 gesnipperde sjalotten
- 1 stukje trassi van 2 x 2 cm.
- 1 eetlepel gemalen korianderzaad (ketoembar)
- 1 liter kippenbouillon van tabletten
- 10 cm. gemberwortel, in dunne plakjes (Toko)
- 2 stengels citroengras, gekneusd (Toko)
- 4 citroenblaadjes (djeroek peroet) (Toko)
- 2 vastkokende aardappelen, in blokjes
- 1 dunne prei, in ringen
- 200 gram witte of Chinese kool, in dunne reepjes
- 250 gram kipfilet, in dunne reepjes gesneden
- 2 hardgekookte eieren
- 2 eetlepels gehakte bieslook
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Soto ajam
- Allergieen informatie