Allergie informatie: Soto ajam
Terug naar het receptIngrediënten
- 4-6 kippenbouten of hele kip
- 4 eieren
- 2 à 3 aardappels
- 1 klein pakje taugé
- 2 dunne prei
- 2 grote uien
- 4 teentjes knoflook
- 3 kippenbouillionblokjes
- gefruite uitjes
- 2 boemboe soto van de supermarkt, verse zakjes zijn het lekkerst
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Soto ajam
- Allergieen informatie