Allergie informatie: Soep met spek, salie en kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 10,5 liter kippenbouillon
- 200 gram witte kool
- 250 gram savooiekool
- 1 prei
- 1 teentje knoflook
- 150 gram spek
- 4 takjes salie
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Soep met spek, salie en kool
- Allergieen informatie