Allergie informatie: Snert
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de bouillon:
- 250 gram krabbetjes
- 250 gram hamlappen
- 200 gram spek
- 1 grote schenkel
- wortel
- laurierblad
- kruidnagel
- 4 bouillonblokken
- voor de soepvulling:
- 225 gram spliterwten
- 1 grote prei, in ringen
- 2 uien fijngesneden
- 150 gram knolselderij, in blokjes
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 200 gram verse worst
- 1 Gelderse rookworst
Meer Recepten
- Snert
Met erwten, prei en platte rib uit Nederland
1 portie - 3 uur
Winter - fransenriet - Grootmoeders snert
Met wortel, spliterwten en aardappels uit Nederland
1 portie - 23 uur
Maaltijdsoepen - keukenmeisje - Snert
Met spliterwten, schouderkarbonade en groenten uit Nederland
4 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - marijkealders - Snert
Met spliterwten, prei, ui uit Nederland
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Soepen - anjager - Magere snert
Met spliterwten, magere varkenslappen en prei uit Nederland
10 porties - 4 uur
Maaltijdsoepen - stokpopje1
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Snert
- Allergieen informatie