Allergie informatie: Sajoer lodeh batawi
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram garnalen
- 200 gram soepvlees
- 5 eetlepels fijngesneden uien
- 1 theelepel trassi
- 5 kemirienoten
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 blaadje daon salam
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel knoflook
- kool
- bonen
- prei
- santen
- zout
- suiker
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Sajoer boontjes met tofu en taugé
Met tofu, tauge en sperziebonen uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Sajoer tofu met boontjes
Met tofu, sperziebonen en kokosmelk uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Groentegerechten - gdamwijk - Gemengde groenten op Thaise wijze
Met sperzieboontjes, rode paprika en sajoer lodeh mix uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Groentegerechten - louca - Sajoer ikan pedah (gezouten vis)
Met gezouten vis, aubergine en garnalen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Sajoer lodeh batawi
- Allergieen informatie