Allergie informatie: Romige-tomaten-paprikasoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1250 gram tomaten
- 1 rode paprika
- 2 wortelen
- 2 aardappelen
- 2 stengels bleekselderij
- 1 klein bosje lente-uitjes
- 4 tenen knoflook
- verse basilicum
- 1 theelepel cayennepeper
- peper
- zout
- 2 blokjes kruidenbouillon
- 1,5 tot 2 liter water
- Alpro Soya cuisine
- peterselie voor garnering
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Romige-tomaten-paprikasoep
- Allergieen informatie