Allergie informatie: Pompoensoep met venkel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine pompoen van ongeveer 1,5 kilo
- 1 grote gesnipperde ui
- 1 fijngesnipperde venkelknol
- 1 eetlepel boter
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 1 theelepel ketoembar/koriander
- 1 theelepel anijszaad
- 1,5 liter groenten of kippenbouillon
- vers gemalen peper
- zout naar smaak
- snufje cayennepeper
- 125 milliliter room
- doosje afgeknipte tuinkers of verse koreander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Pompoensoep met venkel
- Allergieen informatie