Allergie informatie: Minestronesoep
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 15 personen:
- 1500 gram gram pasta
- 8 blokjes bouillonblikjes
- 2 liter koud water
- 1 kilo diepvries soepgroente
- 1 kilo verse soepgroenten (grof)(knol-bleek-blad-)selderij
- 500 gram witte bonen
- een nacht voorgeweekt 400 gram rundersalami, in plakjes gesneden
- 500 gram rundergehakt, verwerkt tot soepballetjes
- 1 ei
- 4 eetlepels paneermeel voor het gehakt
- 3 pakken tomatenpassata, samen anderhalve liter
- 2 eetlepels Italiaanse kruiden (thijm, rozemarijn, oregano)
- 2 theelepels zout voor het gehakt
- materialen:
- voor 15-20 personen, ca 200 cc per persoon, dus 4 liter grote soeppan van 5-6 liter
Meer Recepten
- Italiaanse Minestronesoep
Met tomatensoep, pastaschelpjes en italiaanse roerbakgroente uit Italie
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsoepen - bettyvandijk - Minestronesoep
Met instant tomatensoep, pasta en salami uit Italie
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsoepen - Vanes_79 - Mijn Minestronesoep
Met tomaten, groenten en pasta uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Maaltijdsoepen - pietje_bel
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Minestronesoep
- Allergieen informatie