Allergie informatie: Magere snert
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 knolselderij met loof
- 3 grote winterwortelen
- 2 dikke stengels prei
- 1 kilo spliterwten (gedroogd)
- bos selderijblad (loof van de knol anders vers kopen)
- 2 flinke uien
- 1 kilo magere varkenslappen
- 3 liter water met daarin 6 blokjes vleesbouillon
- zout
- peper
- 1 of 2 verse rookworsten
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Magere snert
- Allergieen informatie