Allergie informatie: Linzensoep "Traditioneel"
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 preien, gesneden
- 2 tenen knoflook, geperst of 2 theelepels knoflookpoeder
- 1 laurierblad
- 2 theelepels gedroogde munt
- 1 theelepel gemalen komijn
- 3 liter water met bouillonblokjes of-tablet
- 500 gram bruine linzen, oranje mag ook
- 500 gram rundvlees, lamskarbonade of stukje lamsvlees
- 5 runderbraadworsten (niet in de soep meekoken maar eerst braden)
- 2 uien, gesneden
- 2 winterwortels, gesneden
- 1 aardappel, gesneden
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 1 theelepel majoraan
- eventueel 3 sprieten hysop of 1 eetlepel gedroogde lavas
- 2 kruidnagels of 2 theelepel kruidnagelpoeder
- 5 eetlepels of groot blikje tomatenpuree
- zout
- peper naar smaak
Meer Recepten
- Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Kip met Italiaanse tomatensaus
Met kipfilets, romatomaten en gepelde tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Aardappeltjes met trostomaten uit de oven
Met aardappelen, trostomaten en oregano uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - elsanne - Kalkoen uit de oven
Met kalkoenfilet, sinaasappel en grenadine uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Linzensoep "traditioneel"
- Allergieen informatie