Allergie informatie: Linzensoep met kabeljauw
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram groene linzen (minimaal 4 uur geweekt in koud water)
- 1 knoflookteen
- 100 gram grof gesneden ontbijtspek
- 2 deciliter witte wijn
- 4 sjalotjes
- 3 aardappelen, geschild en grof gesneden
- 1 prei, grof gesneden
- 1 takje rozemarijn
- 1 laurierbaadje
- 3 eetlepels olijfolie
- 400 gram kabeljauwfilet (schoon)
- 1 winterpeen
- garnituur:
- 2 sneetjes grof roggebrood
- 8 plakjes mooi dun ontbijtspek
- gemalen witte peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Linzensoep met kabeljauw
- Allergieen informatie