Allergie informatie: Kerang Dan Ikan Assam Pedis (hele pittige vis soep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1500 gram gemengde vis (vis, inktvis, garnalen, mosselen)
- 4 serehstengels, gekneusd
- 8 rawits
- 2 theelepels asem
- 1500 milliliter water
- 1 theelepel trassi bakar
- 2 limoenen (sap)
- 1 eetlepel ketjap asin
- zout naar smaak
- 1 eetlepel gula Jawa (palmsuiker)
- 8 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 6 centimeter gemberwortel
- 3 rode lomboks
- 4 centimeter laos
- 1 eetlepel olie
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken