Allergie informatie: Italiaanse Minestronesoep en crostini en pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 liter bouillon, zelfgetrokken
- blokje groente en/of tuinkruiden of runderbouillon
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 groot blikje tomatenpuree (delmonte)
- groenten:
- 1 grote ui
- 250 gram sperziebonen
- 1 grote courgette
- 2 stengels bleekselderij
- 4 grote worteltjes
- 75 gran elleboogmacaroni
- 2 handenvol verse peterselie uit de tuin
- 4 grote takjes rozemarijn uit de kruidentuin
- versgemalen peper en zout uit de molen
- pesto zelfgemaakt (oil en vinegar, of zelfgemaakt zie mijn recept)
- 50 gram versgeraspte parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Tonijn met pesto
Met tonijnsteaks, olijfolie en pesto uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Italiaanse minestronesoep en crostini en pesto
- Allergieen informatie