Allergie informatie: Bouillabaise, zuidfranse vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- ca. 1 kg gemengde visfilet (bijv. poon, kabeljauw, zeeduivel)
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine venkelknol
- 4 aardappelen
- 5 tomaten
- 3 eetlepels olijfolie
- geraspte schil van 1 citroen
- 1 theelepel thijm
- 1 blaadje laurier
- 5 draadjes saffraan of 1 theelepel saffraanpoeder
- 3 deciliter droge witte wijn
- 1 liter visbouillon
- zout
- peper
- 75 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Soto Ikan (Vissoep)
Met kabeljauwfilet, tomaten en salamblad uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Soepen - jaccor - Vissoep
Met witvis, ui en wortel uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Maaltijdsoepen - harwoon - Zoetzure vissoep
Met visfilet, paksoi en spaanse peper uit Thailand
4 porties - 35 minuten
Warm - lekker_koken - Snelle vissoep
Met visfilets, zeevruchten en visfond uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsoepen - CatelijneE - Vissoep
Met zalm, tomatenpuree en prei uit Rusland
5 porties - 1 uur en 10 minuten
Soepen - Taibahr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Bouillabaise, zuidfranse vissoep
- Allergieen informatie