Allergie informatie: Bloemkool-/mosterdsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 bloemkool
- 1 liter kruidenbouillon
- 100 gram (kastanje)champignons
- 1 bekertje crème fraîche
- 1 eetlepel verse kruidenkaas
- 0,5 theelepel gemalen foelie
- 2 eetlepels Doesburgse mosterd
- 2 eetlepels herbes de Provence
- 1 eetlepel kokskruiden
- 150 gram mager rookspek, in blokjes
- 100 gram groene olijven, ontpit en in ringen gesneden
- 1 eetlepel olijfolie
Meer Recepten
- Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Bloemkool met verse dille en peterselie
Met bloemkool, olijfolie en dille uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Groentegerechten - marijkealders - Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Bloemkool-/mosterdsoep
- Allergieen informatie