Allergie informatie: Binte Biluhuta (soep met mais, garnalen en kokos)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gepelde garnalen
- 1 theelepel gerapste gula jawa (palmsuiker)
- 240 gram mais
- 2 rode lomboks
- 100 gram geraspte kokos
- 1 limoen (sap)
- 4 tomaten
- 2 sjalotten
- 3 lente-uitjes
- 0,5 eetlepel ketjap asin
- peper
- zout
- 400 milliliter water
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro