Allergie informatie: Zalmsalade met surimi
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram haricots verts
- zout
- 250 gram tomaten
- 1 rode ui
- 1 blikje rode zalm
- 200 gram ijsbergsla
- 200 gram surimiflakes
- 2 eetlepels zeer fijn gesneden augurken
- 2 eetlepels zilveruitjes
- 1 bakje balsamicodressing (johma)
- 0,5 bakje tuinkers
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Zalmsalade met surimi
- Allergieen informatie