Allergie informatie: Witlofsalade met aardappel, appel, kip en peterselie
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels kruidenazijn
- 1 theelepel mosterd
- 6 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
- 4 eetlepels fijngesneden kruiden( peterselie en bieslook)
- 0,5 theelepel milde kerriepoeder
- suiker naar smaak
- 500 gram vastkokende aardappels
- 2 groene appels in partjes (b.v. granny smith)
- citroensap
- 4 struikjes witlof, blaadjes losgehaald
- 125 gram gerookte kipreepjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk