Tricolore pastasalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzigingen op de verpakking met een beetje in het water.
  2. Giet de pasta af en laat de pasta afkoelen.
  3. Snijd de kaas in blokjes van ± 1 cm.
  4. Snijd de in ringen en de in smalle repen.
  5. Halveer de en verwijder de zaadjes en snijd de in stukjes.
  6. Leg de stukjes 1 minuut in kokend water.
  7. Spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken.
  8. Hak de 's en de eieren een beetje fijn.
  9. Verhit de in een koekenpan en bak hierin de spekjes.
  10. Hierna laten afkoelen.
  11. Meng de in een ruime schaal met de zure , , , , , en .
  12. Voeg de macaroni, blokjes kaas, , kool, , 's, eieren en spekjes toe en hussel alles door elkaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren
  • jong kaas en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas en room
  • jong kaas en mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
189 kcal
9%756 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tricolore pastasalade