Allergie informatie: Salade van konijn met spekreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram konijnenfilet
- 200 gram gerookt spek
- 250 gram gemengde sla
- 150 gram champignons
- 50 gram boter
- 2 gesnipperde uitjes
- 8 stuks babymais
- 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
- 4 eetlepels olie
- 4 eetlepels notenolie
- 2 eetlepels mayonaise
- 0,5 theelepel mosterd
- 1 deciliter witte wijn
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Salade van konijn met spekreepjes
- Allergieen informatie