Allergie informatie: Salade met kip en cashewnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 500 gram kipfilet in smalle repen
- 75 gram cashewnoten (ongezouten)
- 150 gram gemengde bladsla
- 150 gram cherry-kerstomaatjes, gehalveerd
- 0,5 komkommer, in blokjes
- 1 bosje radijs, schoongemaakt en in plakjes
- 200 gram wortel, geschrapt en grof geraspt
- VOOR DE DRESSING:
- 2 eetlepels zoete chilisaus
- 1 theelepel ketjap manis of sojasaus
- 1 eetlepel citroensap
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 eetlepel gehakte verse koriander
- 1 theelepel geraspte verse gemberwortel
- 2 eetlepels zonnebloemolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Salade met kip en cashewnoten
- Allergieen informatie