Allergie informatie: Rundvleessalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo runderriblappen
- 2 kilo kruimige aardappelen
- 3 grote goudreinetten
- 4 grote augurken
- 1 grote ui
- 1 veldsla
- 200 gram doperwten (conserven)
- 1 pot mayonaise (Calvé, 450 milliliter)
- 1 pot yofresh (Calvé, 450 milliliter)
- 1 potje wortelsliertjes
- 1 potje selleriesliertjes
- 75 milliliter witte wijnazijn
- 50 gram kristalsuiker
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepels nootmuskaat
- 1 theelepels peper
- 0,5 theelepel zout
- marinade:
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 teentje knoflook
- 200 milliliter runder- of kalfsfond
- 50 milliliter ketjap manis
- 50 milliliter balsamico azijn
- 10 milliliter (ca.) Worcesterhiresaus
- 4 eetlepels schenkstroop
- 1 eetlepel mosterd
- peper
- zout
- vlees stoven:
- 3 uien
- 1 teentje knoflook
- 0,5 theelepel foelie
- 6 laurierblaadjes
- 6 kruidnagels
Meer Recepten
- Rundvleessalade met rijst
Met biefstuk, rijst en broccoli uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Hapjes - lucyvader - Asperge-rundvleessalade met veldsla
Met runderreepjes, veldsla en gedroogde tomaat uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Koud - lucyvader - Pittige rundvleessalade
Met runderreepjes, uien en rode peper uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Maaltijdsoepen - lucyvader - Rundvleessalade met pikante dressing
Met veldsla, honing en rosbief uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Bijgerechten - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Rundvleessalade
- Allergieen informatie