Allergie informatie: Pastasalade met zalm en rucola
Terug naar het receptIngrediënten
- 250-300 gram farfalle (vlindermacaroni)
- 1 bouillonblokje
- zout en versgemalen zwarte peper
- 150 -200 gram diepvrieserwtjes
- 100 gram gedroogde tomaten op olie
- 1 eetlepel citroensap
- 15 gram verse basilicum
- 1 bosje peterselie
- wat olijfolie extra vierge
- 8 zwarte olijven (zonder pit)
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 2-3 eetlepels pijnboompitten
- flinke hand rucola
- circa 200 gram gerookte zalm in kleine blokjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Pastasalade met zalm en rucola
- Allergieen informatie