Allergie informatie: Pastasalade met tonijn, tomaat en pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram fusilli pasta
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 blikjes tonijn in olie
- 2 grote tomaten, ontveld, zonder zaadjes, in blokjes gesneden
- 10 ontpitte zwarte olijven
- 2 eetlepels groene pesto
- zout
- 4 eetlepels pijnboompitten
- 1 bakje geschaafde parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Pastasalade met tonijn, tomaat en pesto
- Allergieen informatie