Allergie informatie: Pastasalade met gele en rode paprika, ham en bleekselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram farfalle (vlinderpasta)
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 300 gram gekookte ham, in kleine blokjes
- 4 stengels bleekselderij
- paar takjes bladpeterselie
- 1 fles calve provinciaalse dressing met mosterd en frambozen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk