Allergie informatie: Magere Tonijnpasta-salade
Terug naar het receptIngrediënten
- 225 gram volkoren pasta
- 4 lente uitjes, in plakjes plus reepjes (voor de garnering)
- 1 gele paprika, zonder zaad, in blokjes
- 125 gram sugar snaps, in blokjes
- blikje afgegoten mais van 200 gram
- blikje afgegoten tonijn in water (175 gram)
- voor de dressing:
- 5 eetlepels gezeefde tomaten
- 1 eetlepel olijfolie extra vierge
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 2 eetlepels vers gehakte basilicum
- zwarte peper
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Sellerie/notensalade
Met selleriesalade, bleekselderij en studentenhaver uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - alyk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Magere tonijnpasta-salade
- Allergieen informatie