Allergie informatie: Kruidensalade met asperges en gepocheerd ei
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 asperges, geschild, beetgaar en in stukken van 4 cm
- 100 gram veldsla
- 50 gram zeekraal
- 1 bosje waterkers
- 1 takje basilicum, grof gesneden
- 1 bosje peterselie, de blaadjes grof gesneden
- 4 eieren
- 1 eetlepel azijn
- voor de marinade:
- 2 deciliter olijfolie
- 1 theelepel grove mosterd
- 1 theelepel witte wijnazijn
- zout naar wens
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Kruidensalade met asperges en gepocheerd ei
- Allergieen informatie