Allergie informatie: Kipsalade met paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram kipfilet
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel rode pesto
- 1 rode ui
- 6 cherrytomaatjes
- 0,5 krop ijsbergsla
- 2 eetlepels mayonaise
- Franse mosterd
- 2 eetlepels citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Kipsalade met paprika
- Allergieen informatie