Allergie informatie: Herfstsalade met witlof en geroosterde beenham
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 stronkjes witlof
- 1 jonagold appel
- 100 gram walnoten
- 100 gram veldsla
- 100 gram oude kaas
- 400 gram beenham, in dikke plakken
- vloeibare honing
- arachideolie
- enkele takjes verse tijm
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro