Allergie informatie: Fusillisalade met avocado en mozzarella
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 175 gram droge fusilli
- 6 tomaten
- 225 gram mozzarella
- 1 grote avocado
- 2 eetlepels citroensap
- 3 eetlepels verse basilicum, fijngehakt plus wat extra voor te garneren
- peper en zout
- Dressing:
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 1 theelepel grove mosterd
- beetje suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Fusillisalade met avocado en mozzarella
- Allergieen informatie