Allergie informatie: Couscous-basilicumsalade met lamsvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram (biologische) couscoous
- 2 lamsboutlapjes a la minute
- 75 gram rucola
- circa 10 gram verse basilicumblaadjes
- 1 kleine ui, grofgehakt
- 0,5 rode paprika, grofgehakt
- 1 tomaat, in stukken
- balsamico saladedressing (Bertolli)
- basilicumolie
- 1 a 2 eetlepels sweet chilisaus
- circa 50 gram fetablokjes
- wat geroosterde pijnboompitten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Couscous-basilicumsalade met lamsvlees
- Allergieen informatie