Allergie informatie: Andijviesalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram fijngesneden andijvie
- restje gebakken shoarmavlees (ongeveer 200 gram)
- 1 klein uitje, fijngesneden
- 1 appel in kleine stukjes gesneden
- 1 knoflookteen, geperst
- 5 à 6 eetlepels walnotenolie
- 1 1/2 eetlepel sherry/balsamazijn
- zeezout uit de molen
- gemengde peper uit de molen
- 1 tl. suiker
- Eventueel stokbrood of chiabatta
Meer Recepten
- Andijviesalade met viooltjes
Met krulandijvie, viooltjes bloemblad en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - 34533 - Andijviesalade met knoflookcroutons
Met gerookte kip, andijvie en brood uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - estherdanielle - Warme aardappel-andijviesalade met chorizo
Met krielaardappelen, andijvie en chorizo uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Aardappelgerechten - beamantel
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsalades
- Andijviesalade
- Allergieen informatie