Allergie informatie: Kung Som
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram grote garnalen, gepeld
- 0,5 liter dunne kokosmelk
- snufje zout
- 2 eetlepel limoensap
- 0,5 theelepel vissaus
- 0,5 theelepel suiker
- 0,5 theelepel zout
- 2 sjalotjes, in ringetjes gesneden
- 5 kleine groene Spaanse pepertjes, in ringetjes gesneden
Meer Recepten
- Kung Pao (garnalen met cashewnoten)
Met gambas, courgettes en cashewnoten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Tom Yam Kung
Met garnalen, kippenbouillon en laoswortel uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Soepen - 34533 - Kip Kung Pao
Met kipfilets, sojasaus en lente-ui uit China
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Kung pao - kip
Met kipfilet, mie en paprika uit China
5 porties - 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Kung Po Kai
Met kip, paprika en noten uit China
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Gevogelte - co
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kung som
- Allergieen informatie