Allergie informatie: Kip uit Punjab
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipfilets of kippenbouten
- zout
- peper
- 4 eetlepels olie
- boter
- 1 grote ui, gesnipperd
- 1 eetlepel geraspte gember
- 0,5 theelepel kaneel
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- ½-1 theelepel kurkuma (geelwortel)
- 1 theelepel chillipoeder
- 4 eetlepels gemalen amandelen
- 1 blik tomatenblokjes op sap
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 3 volle eetlepels Turkse of Griekse yoghurt
- citroensap
- 12 eetlepels gehakte koriander
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Kip uit punjab
- Allergieen informatie