Allergie informatie: Jafrezi Kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- zonnebloen of arachide olie
- 1 volle eettheelepel chilipoeder
- 3 theelepels gemalen geelwortel(kurkuma)
- zout
- 6 mooie kipfilets
- 1 blikje tomatenblokjes op sap
- 2 theelepels gemberpoeder
- 2 theelepels gemalen komijn (djinten)
- 2-3 theelepels gemalen korianderzaad (ketoembar)
- 2 eetlepels gesmolten boter
- 1 limoen
- enkele takjes koriander.
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Jafrezi kip
- Allergieen informatie