Allergie informatie: Italiaanse mul
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 mul filets
- zout
- peper
- 4-5 eetlepels olijfolie
- 1 teen knoflook gepeld
- 0,5 theelepel chilivlokken
- 1 blikje tomatenblokjes op sap
- 125 milliliter rode wijn
- 1 eetlepels gehakte peterselie
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Italiaanse mul
- Allergieen informatie