Allergie informatie: Indische gehaktspiesjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 grote sjalotten
- 1 rode peper
- 1 theelepel trassie (garnalenpasta)
- ketoembar
- djinten
- gedroogd citroengras
- zout
- 500 gram rundergehakt
- 1 ei
- 3-4 eetlepels geraspte kokas
Meer Recepten
- Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Indische Hutspot
Met kippenbouten, wortelen, spitskool uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stamppotten - gdamwijk - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, prei, selderij uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Maaltijdsoepen - gdamwijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Indische gehaktspiesjes
- Allergieen informatie