Allergie informatie: Indiase butter chicken
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kipfilets
- Zout en peper
- 4 eetlepels olie
- 4 eetlepels boter
- 1 grote ui gehakt
- 0,5 theelepel kaneel
- 1 teen knoflook gesnipperd
- 1 eetlepel geraspte gember
- 0,5 tot 1 theelepel kurkuma (geelwortel)
- 1 theelepel chilipoeder
- 4 eetlepels gemalen amandelen
- 1 blik tomatenblokjes op sap
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 3 volle eetlepels Turkse of Griekse yoghurt
- Citroensap
- 2 eetlepels gehakte koriander
Meer Recepten
- Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Indiase linzensoep
Met kipfilet, linzen en runderbouillon uit India
4 porties - 35 minuten
Soepen - hermine - Spicy honey chicken
Met kipfilet, honing en knoflook uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Indiase butter chicken
- Allergieen informatie