Allergie informatie: Zalmtaart met aardappelkorst
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eieren geklopt
- 1,5 deciliter melk
- 3 deciliter slagroom of biogarde
- 2-3 eetlepels vers gehakte dille
- 2 eetlepels kappertjes gehakt
- 280 gram gerookte zalm grof gehakt
- zout en peper
- slablaadjes en vers gehakt dille voor erbij
- Voor het deeg:
- 1 bloemige aardappel, van ca. 120 gram in stukken
- 230 gram bloem, plus wat extra om te bestuiven.
- 120 gram boter, in blokjes
- 0,5 ei, geklopt
- ca. 10 milliliter koud water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Zalmtaart met aardappelkorst
- Allergieen informatie