Allergie informatie: Zalm/spinazie quiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram verse spinazie, gekookt of 1 pak bladspinazie, ontdooid
- 250 gram zalmsnippers
- 5 á 6 plakjes bladerdeeg of deeg voor hartige taart
- bekertje room, creme fraiche of slankroom
- 4 eieren
- verse dille of diepvries
- zakje geraspte kaas
- peper en zout
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Hartige taarten
- Zalm/spinazie quiche
- Allergieen informatie