Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vierkante gastronomische taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de gelei met 1/2 liter water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de korstjes van het brood en snijd alle sneetjes gelijk van vorm. Bereid 18 sandwiches, elk bestaande uit 2 sneetjes brood besmeerd met mayonaise, gevuld met carpaccio, sla, geschaafde truffel en een snufje zout en peper. Besmeer de overgebleven sneetjes brood aan een kant met mayonaise en garneer met ham. Maak 9 torens, elk bestaande uit 2 sandwiches en een enkel belegd sneetje brood. Snijd elke toren doormidden en schuif de delen op een groot bord tegen elkaar aan zodat het een grote vierkante taart wordt. Garneer met plakjes truffel en halve pistachenootjes en bestrijk de bovenkant van de taart meerdere malen met gelei. Tussendoor telkens even in de koelkast zetten om de gelei te laten opstijven, voordat u er een nieuwe laag opsmeert.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vierkante gastronomische taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven